12112017Δευ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm14 Ιουν 2017

Άγριο ξύλο κατοίκων της Αιγιαλείας με ομάδες Ρομά!

Rate this item
(0 votes)

- Πληροφορίες λένε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από τραυματισμό ανηλίκου σε ποδοσφαιρικό αγώνα

- Κάτοικοι ήρθαν στα χέρια με ομάδα Ρομά και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ακολούθησαν άγριες συμπλοκές

- Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο

- Πήγαν περιπολικά και από την Πάτρα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά τις 21:00 απόψε σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων της Μυρτιάς Αιγιαλείας και ομάδων Ρομά. Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας η οποία ενισχύθηκε και με περιπολικά από την Πάτρα.

 

PatrasTimesPatrasTimes

 

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για ύπαρξη τραυματιών. Ωστόσο σύμφωνα με το patrastimes η κατάσταση εκτονώθηκε, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να επικρατεί στην περιοχή ηρεμία, ενώ για προληπτικούς λόγους παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Tempo24 όλα ξεκίνησαν με τον τραυματισμό ανηλίκου την ώρα του ποδοσφαίρου μεταξύ παιδιών ρομά και κατοίκων της Μυρτιάς Αιγιαλείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του τραυματισμού ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των ανηλίκων, στον οποίο επενέβησαν ενήλικες Ρομά. Ακολούθησαν τα σοβαρά επεισόδια...

Την ίδια ώρα, τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο Μενίδι, με τους κατοίκους σήμερα να προχωρούν στο κλείσιμο της Αττικής οδού, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους με τους Ρομά. 

Πηγή: Tempo24PatrasTimes

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

  

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.