11182017Σαβ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm22 Οκτ 2017

Αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μεταφραστής γνωστών προπονητών

Rate this item
(0 votes)

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ σε μία ιστορική για τον ίδιο και την Ελλάδα συνάντηση. Διαχωρίζουμε τελείως το πολιτικό κομμάτι και θα μιλήσουμε για το πιο σπουδαίο στοίχημα του πρωθυπουργού.

Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μιλήσει στη μητρική γλώσσα του Ντόναλντ μεταφέροντας όμως όλη την ελληνική παράδοση, τον πολιτισμό, τον ήλιο, τον ουρανό, τη φέτα, το τζατζίκι και το νάυλον τραπεζομάντηλο, που όλοι κόβουμε τις άκρες του περιμένοντας στο ταβερνάκι να έρθουν τα φαγητά και οι μπύρες, της Ελλάδας. Και αυτό το στοίχημα ο Αλέξης Τσίπρας το κέρδισε.

Αφού βγήκε νικητής στη μάχη με την αγγλοσαξονική σε συνάντηση πολιτικής κορυφής, το επόμενο βήμα θα ήταν να πέσει στα ακόμα πιο βαθειά νερά. Ποια νερά είναι αυτά; Μα φυσικά να αναμετρηθεί με την μετάφραση αθλητικών όρων και αναλύσεων. Αν μπορούσε να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο τότε τίποτα και κανένας δεν θα μπορούσε να τον ξανακομπλεξάρει σε δημόσιο λόγο στη γλώσσα του Γουίλλιαμ Σέξπιρ και του Γουέιν Ρούνεϊ.

Αυτήν την προσπάθειά του προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε σε εικόνες. Μέσα από ένα φωτορεπορτάζ που τοποθετεί τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα σε μεγάλες προπονητικές προσωπικότητες. Δίνοντάς του έναν ρόλο κλειδί για να δοκιμαστεί. Αυτόν του μεταφραστή.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μεταφραστής μεγάλων προπονητών

 

 

 

 

<< ΣΚΟΝΑΚΙ >>

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

 


 

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.