Σήμερα Σάββατο το μεσημέρι {20-4-2019} έφυγε από την ζωή η λατρεμένη σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του και γιαγιά των εγγονών του Ελένη. Νικημένη από τον Καρκίνο,αναχώρησε εις Κύριον ήσυχα,ταπεινά,κυρίαρχη μέχρι την τελευταία στιγμή. Αξιοπρεπής με ζωντανό το βλέμμα αποχαιρέτησε τόν μόνιμο παραστάτη  σύζυγό της,με ένα θλιμμένο χαμόγελο,ευχαριστόνταστον ,προφανώς για τον άνισο αγώνα που έδωσε μαζί της. Καλό ταξίδι Ελένη το χώμα να είναι ελαφρύ, όπως σου αξίζει. Η έξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή  (21-5-19) στόν Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ώρα 12.30 στά Μερτικέϊκα Ξυλοκάστρου.   Η Fresh-press.gr στέλνει στόν Ανδρέα Μπάσδελη  και την Οικογένειά του τά θερμά συλληπητήρια της.   Δύναμη ψυχής χρειάζεται φίλε Ανδρέα ,τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς.

Δελτίο Τύπου

«Στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Ρόδο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης».
«Στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Ρόδο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης».
Ανταποκρίθηκαν τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην πρόσκληση του σεμιναρίου με θέμα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Πατρών στην Κόρινθο. 
Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:
Το Nissan MICRA “πατάει” γκάζιμε δύο νέους κινητήρες 1.0 λίτρου,ισχύος 100PS και 117PS
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας στους Αγίους Θεοδώρους για ενημέρωση των δράσεων ΕΣΠΑ, των Προγραμμάτων Κατάρτισης και για την ανακοίνωση δημιουργίας Κορινθιακού Οργανισμού Τουρισμού.
Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και οι Εκδόσεις Αρμός συνδιοργάνωσαν, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου, εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον ψυχοθεραπευτή π.Φιλόθεο Φάρο.
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας,
Page 1 of 8
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…