Ανατίναξη ΑΤΜ σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στο Ζευγολατιό Κορινθίας όταν 4 δράστες με καλυμμένα πρόσωπα τοποθέτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δυναμίτη στο ΑΤΜ.
Eκτροπή και ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε σήμερα (11/6/2019) στο 120 χλμ. της Ε.Ο Κορίνθου-Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ο οδηγός της νταλίκας , για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού.
Ο Δήμος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, στα πλαίσια των άρθρων 110-117 του Ν. 4611/19 (ΦΕΚ 73/Α΄/17-5-2019), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο μήνες από την έναρξη ισχύος του νόμου, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και λήψης απόφασης από το αρμόδιο όργανο του Δήμου.
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τίτλο:
Μετά από πολυετή ανενεργή περίοδο, αρχίζει τη λειτουργία του, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, ως δημόσιος φορέας αποθεραπείας και αποκατάστασης, αρχικά για ασθενείς που χρήζουν ανοικτής περίθαλψης (εξωτερικούς ασθενείς).
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών, στη Λυκοποριά Κορινθίας.
Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό σημειώθηκε πριν λίγο στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στον Άσσο Κορινθίας, δυο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στα φανάρια.
Ο Σπύρος Σταματόπουλος είναι και πάλι Δήμαρχος Σικυωνίων, έναντι του Μάρκου Λέγγα που κατάφερε να πάρει το ποσοστό 34.09%.
Δήμαρχος Νεμέας αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Φρούσιος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης αναδείχθηκε ο Βλάσιος Τσιώτος μετά και τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Page 1 of 16
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…