Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, 52χρονος αλλοδαπός.
Οι αιρετοί σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Κορινθίας
Σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές υπηρεσίες του νομού Κορινθίας μετά τον σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Αττική στις 14:15.
Η καταιγίδα Αντίνοος σάρωσε κυριολεκτικά την Κορινθία, «αδειάζοντας» στην περιοχή μεγάλες ποσότητες νερού, με συνέπεια να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα και να εγκλωβιστούν εννέα άτομα σε σπίτια και αυτοκίνητα.
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου σε παραλία μεταξύ Αλεποχωρίου και Σχίνου.
Έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.
Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές,
Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του και της αξιοποίησης της τεχνολογίας, είναι το πρώτο Νοσοκομείο της χώρας, το οποίο εντάχθηκε στην υπηρεσία
Τραγικό τέλος είχε χθες  ένας 37χρονος στην Κορινθία, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.
Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 και ώρα 10.30 στη Πλατεία Ντίνου συγκεντρώθηκαν δεκάδες παιδιά και γονείς για να λάβουν μέρος στον 5ο Ποδηλατικό γύρο των Αγίων Θεοδώρων.
Page 1 of 16
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…