Σαν από θαύμα βγήκε σώος και αβλαβής οδηγός από το αυτοκίνητό του όταν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε κορμούς δέντρων οι οποίοι τον καταπλάκωσαν.
Ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, το Μαρακές με την εκπληκτική αρχιτεκτονική και την εντυπωσιακή πολιτιστική κληρονομιά, αναδεικνύεται και σε αγαπημένο γαστρονομικό προορισμό των foodies ανά τον πλανήτη.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι άντρες και γυναίκες έχουν τελείως διαφορετικές αντιδράσεις στην πορνογραφία ή την ερωτική εικονογραφία.
Συνέβη στη Βόρεια Καρολίνα. Ο Κέβιν Χάουαρντ είδε την οικογενειακή του ζωή να διαλύεται όταν η επί 12 χρόνια σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι τον απατούσε μ’ έναν συνάδελφό του.
Της... κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη οι συμπέθεροι πλακώθηκαν στο ξύλο. Μάλιστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα κλήθηκε και η Αστυνομία.
Αν αναρωτιόσασταν ποτέ αν οι πύλες της κολάσεως υπάρχουν, η απάντηση έρχεται από το Τουρκμενιστάν και είναι θετική.
Οι μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη δείξει ότι οι πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και τις επόμενες ημέρες στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να παρουσιάσουν καρκίνο.
Τα μερομήνια για τον καιρό από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και δείχνουν... άγριο χειμώνα με πολλά χιόνια και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Με πολύχρωμα χάρτινα ελεφαντάκια στολίστηκαν κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία.
Το αεροσκάφος κοστίζει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 900 χλμ. την ώρα.
Page 1 of 12
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…