Έξι χρόνια περίμενε ένας πατέρας για να δικαιωθεί δικαστικά αποδεικνύοντας ότι Ιάπωνας χορευτής που λειτουργούσε ως αρχηγός σέκτας είχε κάνει την κόρη του σκλάβα του σεξ, οδηγώντας την στην αυτοκτονία.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου "στέλνουν" μια 82χρονη από την Κατερίνη τα χόρτα που πουλούσε. Πέρυσι τέτοιες ημέρες μαζί με άλλες δύο γυναίκες τις συνέλαβε η αστυνομία γιατί δεν είχαν άδεια υπαίθριου εμπορίου, ούτε πιστοποιητικά υγείας.
Σάλος έχει ξεσπάσει σε  χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου από την ερωτική ιστορία δύο ηλικιωμένων, οι οποίοι αποφάσισαν να «κλεφτούν» και να ζήσουν έστω και στα βαθιά γεράματα τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα.
Ήταν ένας γάμος με όλες τις τιμές. Δυο γυναίκες, αξιωματικοί του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού ένωσαν τις ζωές τους και ήταν ο πρώτος μεταξύ γυναικών αλλά όχι ο πρώτος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Ιταλία.
Ο νέος κανονισμός γενικής Ασφάλειας προβλέπει αυτοκίνητα με μαύρο κουτί, κόφτη ταχύτητας και αλκοτέστ στις βασικές εκδόσεις αυτοκινήτων που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από το 2022.
Τη λίστα με τα πιο καθαρά λαχανικά αλλά και τα πιο επιβαρυμένα από χημικά τρόφιμα για το 2019, ανακοίνωσε το Environmental Working Group.
Η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο είναι το Παρίσι και είναι η πρώτη φορά που στην κορυφή υπάρχει ισοψηφία. Μαζί με το Παρίσι στην πρώτη θέση βρίσκεται η Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ.
'Ανυπόμονο” ήταν ένα μωρό στην κοιλιά της μητέρας του και γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, την ώρα που μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο.
Αλλαγή ώρας 2019: Την κατάργηση της αλλαγής της ώρας μετά το 2021 ψήφισε ηΕπιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου.
Ένα “πραξικόπημα” – ίσως να μη χρειάζονται καιν τα εισαγωγικά – βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου από τη διοίκηση του ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας “Ερρίκος Ντυνάν”!
Page 1 of 11
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…