Πωλείται Μercedes – Ο ιδιοκτήτης βγάζει τον καημό του για τη γυναίκα του που τον κεράτωσε

Μία αγγελία χωρίς προηγούμενο δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένας άνδρας, βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να μιλήσει για τα…
προσωπικά του ή απλώς γαι ανα κάνει πλάκα on line.Ο άνδρας  μέσω της αγγελίας, λοιπόν, βάζει προς πώληση το αυτοκίνητό επειδή χώρισε με την γυναίκα του και εκτός από τα χαρακτηριστικά του ΙΧ, ο ίδιος έχει ανεβάσει και ένα ποιηματάκι.

Το ποίημα πάντως έχει γίνει viral στα social media, καθώς καμία άλλη αγγελία δεν περιέγραφε έναν (εφόσον ισχύει) επεισοδιακό χωρισμό ζευγαριού.


Η αγγελία: «Πωλείται Mercedes AVANTGARDE FULL EXTRA σε άριστη κατάσταση λόγω διάλυσης νοικοκυριού. Μερσέντα ήθελα εγώ για την κυρά να έχω, όμορφα για να κάθεται καθώς εγώ δουλεύω. Μα τσάρκες έκανε αυτή μονάχη στην Αθήνα και κουβαλούσε σπίτι μας και τα περνούσε φίνα! Το GPS δεν ήξερε φωτιές πως θα της βάλει και να που την ξεμπρόστιασε και έφερε τσι ζάλη!
Δώρο της κάνω το μπρελόκ αυτή να με θυμάται και για να δει πως μοναχή απόψε θα κοιμάται! Πολλές στις μέρες μας θαρρούν πως τα χουνε με βλάκες μα αυτό δεν είναι σίγουρο χαθήκαν κι οι μ…κες !!!

Το αμάξι θα είναι έτοιμο μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΗ, να το χαρώ λίγο και γω πρωτού να πω το ΒΥΕ !!! ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. << ΣΚΟΝΑΚΙ>>

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…