Για τα ρουσφέτια και τις «διευθετήσεις» στη Βουλή η αντιπαράθεση, που πήρε εύκολα φωτιά - Ο ένας καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Τσίπρας.
«Από τη μία που επιτίθεται η Χρυσή Αυγή κι από την άλλη ο Πολάκης. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι έχω δίκιο» απαντά με χιούμορ η Γλύκατζη Αρβελέρ στις επιθέσεις που δέχεται.
Η πρόσφατη σύνοδος στο Βουκουρέστι, επιβεβαίωσε κάτι εν πολλοίς γνωστό και δεδομένο. Ότι η Ευρώπη είτε δεν θέλει είτε, ακόμα χειρότερα, δεν μπορεί να υπερασπιστεί έμπρακτα τα σύνορα και τα συμφέροντά της.
Αρκετούς μήνες νωρίτερα υποχρεώθηκε να φέρει τη δέσμη μέτρων ο Αλέξης Τσίπραςγια να απαντήσει στη Νέα Δημοκρατία αλλά η εξέλιξη αυτή άδειασε την προεκλογική φαρέτρα του πρωθυπουργού ο οποίος επιμένει πως εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.
Απόστολος Αποστολόπουλος Οι απειλές και προκλήσεις από την Τουρκία έχουν πυκνώσει αλλά από τις ΗΠΑ υπάρχει σκοτεινιά.
Πατρίδα είναι ο χώρος που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου, στέγη οι ιδέες και οι ανησυχίες σου.
Τέσσερα διεθνή τουριστικά βραβεία για την Ελλάδα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου.
Κριτική στον πρόσφατο ανασχηματισμό αλλά και την επιχείρηση διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Νίκος Φίλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Οκτώβριος του 2019 είναι πολύ μακριά για να φτάσει μέχρι εκεί η κυβέρνηση των 145 με τους επιπλέον πρόθυμους δεν έχει ιδιαίτερα αφηγήματα για να κρατηθεί όρθια
Την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων χαιρετίζει, μέσω twitter, o Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί.
Page 1 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…