Καθημερινά μας κατακλύζει πλήθος μυθιστορημάτων, ρήσεων, διαφημίσεων, ταινιών, τραγουδιών που εξυμνούν το αμοιβαίο. Λιγότερα όμως έχουν γραφτεί για την απόρριψη και για το συναίσθημα που μένει ατροφικό.
Οι θετικοί και αισιόδοξοι άνθρωποι, αποτελούν πόλο έλξης όλων. Ποιος δε θέλει άλλωστε μια θετική αύρα, έναν άνθρωπο με το χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη, να εκπέμπει φως; Να σε προδιαθέτει και μόνο η παρουσία του.
Αν ρωτήσεις τους ανθρώπους πώς θα καταλάβαιναν αν κάποιος ακόμα και σε κοντινή απόσταση πνιγόταν, οι  περισσότεροι θα περιέγραφαν χέρια που κοπανιούνται στο νερό, φωνές και εκκλήσεις για βοήθεια, κάποιας μορφής σαματά.
Η αγορά και παράδοση των πυραύλων S-400 στην Τουρκία είναι πλέον γεγονός, με τον Ερντογάν να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ούτε φοβάται κανέναν, ούτε μπορεί να τον εμποδίσει οποιοδήποτε τελεσίγραφο της Δύσης.
Πολλοί νομίζουν πως το διαζύγιο των δύο κυβερνητικών  εταίρων -ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ οφείλεται σε ασυμφωνία χαρακτήρων ή αταίριαστες  πολιτικές θέσεις.
Σχεδόν έναν… χρόνο περιμέναμε να «σπάσει» το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ.
Τον γύρο των social media κάνει η μακροσκελής ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ο οποίος θα είναι στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές.
Η έκτακτη σύνοδος του ΚΥΣΕΑ την Κυριακή το απόγευμα εκ των πραγμάτων τροφοδότησε όχι μόνο ανησυχία για το ενδεχόμενο μίας θερμής κρίσης με την Τουρκία, αλλά ακόμα και σενάρια ότι ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ για να αναβάλει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Για τα ρουσφέτια και τις «διευθετήσεις» στη Βουλή η αντιπαράθεση, που πήρε εύκολα φωτιά - Ο ένας καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Τσίπρας.
«Από τη μία που επιτίθεται η Χρυσή Αυγή κι από την άλλη ο Πολάκης. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι έχω δίκιο» απαντά με χιούμορ η Γλύκατζη Αρβελέρ στις επιθέσεις που δέχεται.
Page 1 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…