Αν ρωτήσεις τους ανθρώπους πώς θα καταλάβαιναν αν κάποιος ακόμα και σε κοντινή απόσταση πνιγόταν, οι  περισσότεροι θα περιέγραφαν χέρια που κοπανιούνται στο νερό, φωνές και εκκλήσεις για βοήθεια, κάποιας μορφής σαματά.
Η αγορά και παράδοση των πυραύλων S-400 στην Τουρκία είναι πλέον γεγονός, με τον Ερντογάν να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ούτε φοβάται κανέναν, ούτε μπορεί να τον εμποδίσει οποιοδήποτε τελεσίγραφο της Δύσης.
Πολλοί νομίζουν πως το διαζύγιο των δύο κυβερνητικών  εταίρων -ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ οφείλεται σε ασυμφωνία χαρακτήρων ή αταίριαστες  πολιτικές θέσεις.
Σχεδόν έναν… χρόνο περιμέναμε να «σπάσει» το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ.
Τον γύρο των social media κάνει η μακροσκελής ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ο οποίος θα είναι στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές.
Η έκτακτη σύνοδος του ΚΥΣΕΑ την Κυριακή το απόγευμα εκ των πραγμάτων τροφοδότησε όχι μόνο ανησυχία για το ενδεχόμενο μίας θερμής κρίσης με την Τουρκία, αλλά ακόμα και σενάρια ότι ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ για να αναβάλει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Για τα ρουσφέτια και τις «διευθετήσεις» στη Βουλή η αντιπαράθεση, που πήρε εύκολα φωτιά - Ο ένας καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Τσίπρας.
«Από τη μία που επιτίθεται η Χρυσή Αυγή κι από την άλλη ο Πολάκης. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι έχω δίκιο» απαντά με χιούμορ η Γλύκατζη Αρβελέρ στις επιθέσεις που δέχεται.
Η πρόσφατη σύνοδος στο Βουκουρέστι, επιβεβαίωσε κάτι εν πολλοίς γνωστό και δεδομένο. Ότι η Ευρώπη είτε δεν θέλει είτε, ακόμα χειρότερα, δεν μπορεί να υπερασπιστεί έμπρακτα τα σύνορα και τα συμφέροντά της.
Αρκετούς μήνες νωρίτερα υποχρεώθηκε να φέρει τη δέσμη μέτρων ο Αλέξης Τσίπραςγια να απαντήσει στη Νέα Δημοκρατία αλλά η εξέλιξη αυτή άδειασε την προεκλογική φαρέτρα του πρωθυπουργού ο οποίος επιμένει πως εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.
Page 1 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…