Η διατύπωση της νομοθετικής ρύθμισης που θα προτείνει η κυβέρνηση για την ψήφο των αποδήμων και η οποία θα συμπεριληφθεί στη συνταγματική αναθεώρηση, θα κρίνει την τελική στάση που θα κρατήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στο θέμα αυτό.
Η κυβερνητική πρόταση, επί τεσσάρων σημείων, σχετικά με την ψήφο των αποδήμων βρίσκεται πλέον στα χέρια των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Δείπνο με τον επόμενο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ είχε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη νοιάζεται γι' αυτούς», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στις 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην 4η Σύνοδο Καινοτομίας Κίνας – χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας 17+1 εκπροσώπησε την Ελλάδα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Καινοτομία, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας.
Με 172 «Ναι», υπερψηφίστηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς έφτασε γύρω στις 20:00 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προερχόμενος από την Αχρίδα.
Την ενίσχυση των δημοτικών ιατρείων σε ανθρώπινο δυναμικό και τον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων τους, ξεκίνησε ο δήμος Αθηναίων, στοχεύοντας η λειτουργία και η προσφορά των δημοτικών ιατρείων στην πρωτοβάθμια φροντίδα να αποτελέσουν πρότυπο.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα, η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Κάποτε, για πολλούς, θα ήταν αδιανόητο ένας Παπανδρέου να βρεθεί στο σπίτι ενός Μητσοτάκη. Γιώργος Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη «έσπασαν» το… ταμπού.
Page 1 of 17
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…