Μητσοτάκης: Δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου

"Δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου. Είναι ο μόνος τρόπος να απαντήσω σε μία συστηματική προπαγάνδα fake news, την οποία έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση και η οποία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια" δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ΣΚΑΪ.

"Το νέο δημόσιο που οραματίζομαι, είναι ένα δημόσιο, το οποίο θα συνεργάζεται καλύτερα με τον ιδιωτικό τομέα, στο οποίο θα εκχωρούμε περισσότερες υπηρεσίες και δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα και εφόσον περισσέψουν άνθρωποι, θα μετακινηθούν, δεν θα απολυθούν και θα μπορέσουμε να τους αξιοποιήσουμε χωρίς να προσλαμβάνουμε κατ'ανάγκη καινούργιους" είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

"Σήμερα στο δημόσιο προσλαμβάνονται κολλητοί και φίλοι" συμπλήρωσε.

"Έχουμε ξεκάθαρη εικόνα τι πρέπει να αλλάξει για να κάνουμε την Ελλάδα μια χώρα φιλική προς τις επενδύσεις" ανέφερε.

"Σήμερα η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι ο πλούτος παράγεται από τον ιδιωτικό τομέα, από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες επενδυτές και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στην ουσία να αφήσουμε τον Έλληνα ελεύθερο να δημιουργήσει, μπορεί να ακούγεται απλό αλλά δεν είναι. Να βγάλουμε τα εμπόδια" τόνισε.

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…