Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ούτε νταούλια ούτε ζουρνάδες, μόνο σκληρή δουλειά

Με τις αλλαγές που ήδη έχουν συμβεί ξεκίνησε την ομιλία του ξεκίνησε την ομιλία του στην 84η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 «Εντοπίστηκαν και πάγωσαν οι προκλητικές συντάξεις τελειώσαμε οριστικά με τα capital controls. Είμαστε μια κυβέρνηση που νοιάζεται όχι μόνο για τα μεγάλα αλλά και τα μικρά. Δίνουμε μάχη για να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα δεν είναι πια το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Είναι μια χώρα με αυτοπεποίθηση, που συμμετέχει ενεργά στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Που δεν μιλά μόνο για τα δικά της προβλήματα, αλλά αναζητεί κοινές λύσεις στις μεγάλες προκλήσεις της ηπείρου μας. Από την κλιματική αλλαγή και την τεχνολογική επανάσταση μέχρι το προσφυγικό και τις ευκαιρίες της κοινής αμυντικής πολιτικής» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε: «Ούτε νταούλια ούτε ζουρνάδες. Μόνο σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, καλή προετοιμασία και έμφαση στο αποτέλεσμα».

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…