Πρόταση σύστασης Εξεταστικής για τον Καμμένο καταθέτει η ΝΔ

Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Πάνου Καμμένου, αναφορικά με την υπόθεση πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, καταθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Αυτό ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη. Όπως είπε, η ΝΔ καταθέτει κατά το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των ευθυνών του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων από τη Σαουδική Αραβία.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, η κ. Σπυράκη τόνισε ότι η ΝΔ είπε εξαρχής «όλα στο φως» και λέει «ναι» στη σύσταση της Προκαταρκτικής Επιτροπής.

Ακολούθως επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Σημείωσε ακόμη πως η πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής, ούτε αδικήματα περιγράφει ούτε πρόταση για άσκηση δίωξης περιλαμβάνει, το μόνο που περιλαμβάνει είναι επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…