Μπήκε στον καινούργιο χρόνο η ζωή μας, ζούμε στο 2020.
Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις ημέρες. Μάλιστα τέθηκε από το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε επιφυλακή ένα ελικόπτερο Augusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες περίμενε εντολή για να απογειωθεί.
Στα γραφεία του One Channel, και οσονούπω Mega, βρέθηκε και σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αρκετές φορές στα βιβλία πολιτικής ιστορίας, ή ακόμα και γεωγραφίας περιγράφεται ως ένα από τα πλέον καταπιεστικά κράτη παγκοσμίως.
  Σε κάθε στίβο διακρίνονται οι ταλαντούχοι, οι ατάλαντοι και οι μετριότητες.
Η Ελλάδα κρύβει πολλές ομορφιές, μικρούς ή μεγάλους θησαυρούς της φύσης, που αξίζει να ανακαλύψεις. Ένα από αυτά τα μέρη, χωρίς αμφιβολία, είναι και η Δρακολίμνη της Τύμφης.
Η «Κ» δημοσίευσε, στις 13.09.2019, την έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΠΔΕ), για το 2019.
Το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι οικογένειες εκείνων των μαθητών που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους στο ακριβότερο σχολείο όλου του κόσμου.
Η επιφυλλίδα επιτρέπεται να αιθεροβατεί – είναι φιλολογικό είδος, δεν πειθαρχεί στις απαιτήσεις επικαιρότητας της ειδησεογραφίας.
«8 λέξεις»: Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο και μία απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τη ζωή των ηρώων έρχεται να μας παρουσιάσει το πολιτικό θρίλερ, που αναμένεται να αρχίσει σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Page 1 of 6
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…