Στα γραφεία του One Channel, και οσονούπω Mega, βρέθηκε και σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αρκετές φορές στα βιβλία πολιτικής ιστορίας, ή ακόμα και γεωγραφίας περιγράφεται ως ένα από τα πλέον καταπιεστικά κράτη παγκοσμίως.
  Σε κάθε στίβο διακρίνονται οι ταλαντούχοι, οι ατάλαντοι και οι μετριότητες.
Η Ελλάδα κρύβει πολλές ομορφιές, μικρούς ή μεγάλους θησαυρούς της φύσης, που αξίζει να ανακαλύψεις. Ένα από αυτά τα μέρη, χωρίς αμφιβολία, είναι και η Δρακολίμνη της Τύμφης.
Η «Κ» δημοσίευσε, στις 13.09.2019, την έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΠΔΕ), για το 2019.
Το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι οικογένειες εκείνων των μαθητών που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους στο ακριβότερο σχολείο όλου του κόσμου.
Η επιφυλλίδα επιτρέπεται να αιθεροβατεί – είναι φιλολογικό είδος, δεν πειθαρχεί στις απαιτήσεις επικαιρότητας της ειδησεογραφίας.
«8 λέξεις»: Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο και μία απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τη ζωή των ηρώων έρχεται να μας παρουσιάσει το πολιτικό θρίλερ, που αναμένεται να αρχίσει σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η πριγκίπισσα του λαού όπως την αποκαλούσαν έχανε τη ζωή της σε ένα φριχτό τροχαίο στη σήραγγα Αλμά στο Παρίσι.
Σαράντα πέντε χρόνια τώρα (από το 1974) δεν μοιάζει να ακούστηκε, ίσως ούτε μία φορά, η άλλοτε συχνότατη απειλή ή προειδοποίηση ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει».
Page 1 of 6
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…