Ξένες Δημοσιεύσεις

"Καθηγήτρια" σε όλα!

Η 53χρονη καθηγήτρια πλέον κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς...
δεν έπεισε ότι η σχέση της με τον νεαρό ξεκίνησε όταν αυτός είχε ήδη κλείσει τα 17 του χρόνια, καθώς πιστοποιήθηκε ότι η σχέση τους είχε ξεκινήσει τουλάχιστον 2 χρόνια πριν.


Η αποχ αλινωμένη 53χρονη καθηγήτρια από το Μάντσεστερ, κατηγορείται ότι αποπλάνησε και κατόπιν έκανε σ εξ με ανήλικο μαθητή της, όταν εκείνος ήταν μόλις 15 χρονών, ενώ η υπόθεση ξεσκεπάστηκε δύο χρόνια μετά αφότου η μητέρα του νεαρού εντόπισε κάποια επιστολή στο δωμάτιό του…

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο, αφού η γυναίκα προσέγγισε πονηρά το αγόρι και κατάφερε να το ρίξει στο κρεβάτι, εν συνεχεία άρχισε να το παρενοχλεί με αισχρό μάλιστα τρόπο και μετά την πράξη, όταν εκείνος πλέον την είχε «μπλοκάρει» στα social media.

«Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πoρνη που κρύβω μέσα μου», έγραφε απεγνωμένη στον μικρό η Deborah Lowe, ζητώντας του τον λόγο που είχε σταματήσει πλέον να απαντά στα ερ ωτικά σημειώματά της.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο SigmaLive.com η δίκη της 53χρονης γυναίκας ξεκίνησε εχθές στη Βρετανία και μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων που την «καίνε» ήταν μια κάρτα που έστειλε η αδίστακτη γυναίκα στον νεαρό, όταν μετά την πρώτη εpωτική τους επαφή εκείνος την μπλόκαρε στο Facebook. Η κάρτα περιλάμβανε τη φωτογραφία μιας γυναίκας με καυτό μίνι που αποκάλυπτε το εσώρουχό της και το εξής μήνυμα: «Αυτή είμαι εγώ από τότε που έμαθα ότι με μπλόκαρες. Είμαι χάλια. Με έχεις μπλοκάρει από παντού και δεν ξέρω πού έφταιξα. Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πoρνη μου κρύβω μέσα μου; Δεν θα ήθελα ποτέ να σε αναστατώσω, να σου κάνω κακό ή να σε κάνω δυστυχισμένο. Πες μου σε παρακαλώ τι σου έκανα. Φταίει ο γέρικος χοντρός πiσiνός μου; Είναι τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο δυστυχισμένη…».

Η παντρεμένη δασκάλα, που έχει δύο παιδιά, υπεγραφε μάλιστα το αρρωστημένο μήνυμά της με την εξής φράση: «Μου λείπεις τρελά, η τσoύλα σου».

Η μητέρα του αγοριού είχε βρει την κάρτα στο δωμάτιό του αρκετούς μήνες αργότερα και κατήγγειλε τη διεστραμμένη δασκάλα στην Αστυνομία. Η ίδια υποστηρίζει ότι η παράνομη σχέση ξεκίνησε όταν το αγόρι είχε κλείσει τα 17 και είχε φύγει από το σχολείο, ωστόσο ο νεαρός κατέθεσε στις αρχές πως η πρώτη τους επαφή ήταν στα 15 του χρόνια και ότι το σημείωμα ήταν αρκετά παλαιότερο.
Πηγή

Read 610 times
Share this article

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…