Ξένες Δημοσιεύσεις

Τρεις φοιτητές νεκροί έπειτα από ομαδικό όργιο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ερωτική συνεύρεση τεσσάρων φοιτητών, τριών αγοριών και μιας κοπέλας, του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου Τεχνολογίας στην Νιγηρία

.

Νεκροί είναι οι τρεις άντρες που συμμετείχαν στο όργιο, με τους δύο από αυτούς να βρίσκονται νεκροί στο δωμάτιο του ξενοδοχείο, ενώ ο τρίτος εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που διακομίστηκε επίσης σε νοσοκομείο, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 2 Απριλίου, όταν ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Sunshine Lodge ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για τις ύποπτες κινήσεις που γίνονταν στο δωμάτιο των νεαρών.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο ξενοδοχείο βρήκαν και τα τέσσερα άτομα αναίσθητα μέσα στο δωμάτιο. Τα δύο από τα τρία αγόρια είχαν χάσει την ζωή τους, ενώ η κοπέλα και ο τρίτος νεαρός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου ο τελευταίος εξέπνευσε.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο δωμάτιο βρέθηκαν υπόλοιπα κωδεΐνης, τραμαδόλης, ενώ φαίνεται πως είχαν καταναλώσει και μεγάλη ποσότητα βότκας.

Η κατάσταση της κοπέλας μέχρι στιγμής είναι σταθερή, ενώ ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συνελήφθη.

Read 937 times
Share this article

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…