Ξένες Δημοσιεύσεις

"Σεισμός" από το νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνίστριες Ελληνίδες καλλονές

Πρωταγωνίστριες σε ροζ σκάνδαλο στη μητρόπολη της μόδας, το Μιλάνο, είναι νεαρές Ελληνίδες καλλονές, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα παχυλό ποσό στις αγκαλιές ευκατάστατων Ιταλών - και όχι μόνο - κυρίων.


Για να μη δίνουν στόχο, οι γυναίκες, που είναι κυρίες υπεράνω υποψίας, προφασίζονται ότι πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της μόδας, στη Λομβαρδία, για να κάνουν τα... ψώνια τους. Φροντίζουν μάλιστα όσες είναι από την Αθήνα, να μηδενίσουν τα έξοδά τους χρησιμοποιώντας τη Θεσσαλονίκη ως αφετηρία για τα ταξίδια-αστραπή, που καταλήγουν σε καυτά ερωτικά ραντεβού... με το αζημίωτο.

Και αυτό γιατί ο διεθνής κρατικός αερολιμένας Μακεδονία θεωρείται η πιο φτηνή επιλογή για ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην ιταλική πόλη, με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 26 ευρώ!

Στο αεροδρόμιο είναι πλέον κοινό μυστικό ότι θα γίνει...πασαρέλα κάθε φορά που πλησιάζουν οι μέρες των εκπτωτικών τιμών, καθώς δεν είναι λίγες οι νεαρές κοπέλες που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος λόγω της εμφάνισης και του ιδιαίτερου στιλ τους. Πολλές, μάλιστα, φροντίζουν να ταξιδεύουν μαζί με φίλες τους για τους ίδιους λόγους , αφού ο πελάτης έχει καταφέρει να βάλει στο κόλπο και τους φίλους του.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Read 529 times
Share this article

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…