Οργισμένη απάντηση Ντόρας στον Τσίπρα για την παρουσία της στην ορκωμοσία Ερντογάν

Οργισμένη απάντηση έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα,

ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της για την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ταγίπ Ερντογάν.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:

 

 

«Ευχαριστώ τον κύριο Τσίπρα για την σημερινή αναφορά στο όνομά μου. Ανέδειξε για μια ακόμα φορά την αιτία της παταγώδους αποτυχίας του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής που δεν είναι άλλη από την βαθιά διχαστική του λογική ακόμα και σε εθνικά θέματα», αναφέρει με κοινοποίηση της στο Facebook η κ. Μπακογιάννη και προσθέτει: «Όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί εξακολουθούν και είναι φυλακισμένοι, μετά από 130 μέρες θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό να καλοδεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια και δη από Έλληνα πολιτικό, ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυση του θέματος που ταλανίζει όλους τους Έλληνες. Λυπάμαι γιατί ο χθεσινός Καμμένος και ο σημερινός Τσίπρας επιβεβαιώνουν ότι η αποτυχία έχει όνομα και διεύθυνση».

«Ας μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Όλες οι προσπάθειες που καταβάλλουμε, έχουν ως στόχο την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών τώρα και όχι όταν γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης», καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Μπακογιάννη.

 

 

 

ενικος

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…