ΦΩΤΟ του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χειρουργείο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας με τον χρυσό Ολυμπιονίκη

να αναρτά την πρώτη φωτογραφία από το «κρεβάτι του πόνου» και να στέλνει μέσω αυτής το μήνυμα προς όλους ότι «τα πάντα πήγαν καλά».


«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου», αναφέρει αρχικά σε μήνυμά του ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας.

Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής», συμπληρώνει και καταλήγει: «Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...»

 

 

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…