Τα... σπασμένα της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα διαγνωστικά κέντρα και τον ΕΟΠΥΥκαλούνται να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι, καθώς όσοι θελήσουν να κάνουν εξετάσεις, αναγκάζονται να πληρώσουν το 85% των χρημάτων κάθε εξέτασης και να διεκδικήσουν τα επόμενα από το ταμείο τους.
Ο καιρός συνεχίζει να είναι άστατος και να μας ταλαιπωρεί αν και είμαστε στα μέσα του Ιουνίου. Νέα καταιγίδα αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα.
Τα Διαγνωστικά Κέντρα όλης της χώρας βάζουν λουκέτο από αύριο Δευτέρα (10.06.2019) και μέχρι νεοτέρας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνονται εξετάσειςκαι δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε οι ασθενείς με ιδιωτική ασφάλισηαλλά ούτε και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ.
Ο καιρός επιτέλους θυμίζει καλοκαίρι… Η χώρα σήμερα θα θυμίζει καμίνι με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 37 βαθμούς.
Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η προθεσμία για να δηλώσουν οι φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) τα εισοδήματα για το 2018 λήγει στις 29 Ιουλίου.
Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ήδη δει το "φως" της δημοσιότητας και η εικόνα για τις Περιφέρειες σε όλη τη χώρα είναι αποκαλυπτική...
Βροχερός ο καιρός σήμερα, Σάββατο, 1η Ιουνίου 2019, παραμονή του β' γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον ΗΣΑΠκαι το Τραμ, στο πλαίσιο κινητοποίησης ενάντια στην “προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας”, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.
Page 1 of 37
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…