Και δεύτερος καθηγητής «Φακελάκης» στις Σέρρες!

- Φαίνεται πώς το κύκλωμα στις Σέρρες έχει και άλλα μέλη - Άλλος ένας καθηγητής φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση - Είναι στενός συνεργάτης του 59χρονου που προφυλακίστηκε την Παρασκευή - Πιο... διακριτικός ο δεύτερος καθηγητής, φαίνεται να ζητούσε μόνο οικονομικά ανταλλάγματα
Και δεύτερος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών είχε όπως όλα δείχνουν αντίστοιχη δράση με τον 59χρονο «καθηγητή Φακελάκη», ο οποίος συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος την Παρασκευή.

Πρόκειται για στενό συνεργάτη του 59χρονου, μαζί με τον οποίο έχουν γράψει αρκετά συγγράμματα. Οι αρχές εντόπισαν τον δεύτερο καθηγητή μόλις «έδεσαν» τον 59χρονο και είναι θέμα ημερών ο σχηματισμός δικογραφίας και για εκείνον.

Ο δεύτερος καθηγητής ωστόσο φέρεται να ήταν πιο… προσεκτικός σε ό,τι αφορά τον αριθμό των φοιτητών που «έκοβε». Όπως αναφέρει η εφημερίδα αν ο πρώτος έστελνε στο φροντιστήριο το 80% των φοιτητών του, αυτός έστελνε το 20%, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο δεύτερος καθηγητής περιοριζόταν σε οικονομικές απαιτήσεις σε αντίθεση με τον 59χρόνο που σύμφωνα με τις καταγγελίες ζητούσε και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Και οι δύο χρησιμοποιούσαν ως «όχημα» φροντιστήριο στις Σέρρες, οι ιδιοκτήτες του οποίου έχουν συλληφθεί, και έστελναν εκεί τους φοιτητές για να πληρώσουν, προκειμένου να περάσουν το μάθημα.

 
Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…