Ειρήνη Λαγούδη: ! «Δεν υπάρχει κατηγορία με το όνομά μου» λέει ο γιατρός!

«Φωτιά» έβαλαν οι δηλώσεις του γιατρού μέσω του δικηγόρου του, για την πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο γιατρός, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί πολύ στην υπόθεση θανάτου της άτυχης μητέρας, έσπασε νωρίτερα τη σιωπή του και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει προσωποποιημένη δίωξη σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, μέσω του Στράτου Αλφρέδου Καράτσαλου, πληρεξούσιου δικηγόρου, ο γιατρός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όσα γράφονται για εκείνον είναι ψευδή και ανυπόστατα και πως «ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

Το newsIT.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Λαγούδη, Ευάγγελο Παραστατίδη, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Δε θέλω να σχολιάσω κάτι για το τι είπε ο συνάδελφος, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Απλά μια φιλική συμβουλή. Εάν θέλει να δει αν όντως έχει προσωποποιηθεί η ποινική δίωξη, μπορεί να πάει στην εισαγγελία αύριο το πρωί να ζητήσει και να λάβει επικυρωμένο ένα πιστοποιητικό πορείας της δικογραφίας όπου θα φανεί αν όντως έχει προσωποποιηθεί η ποινική δίωξη».

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, έλεγε στο newsIT.gr, ότι η δίωξη έχει προσωποποιηθεί και πως τα αίτια της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, ήταν οικονομικά και ερωτικά.

«Προσωποποιήθηκε η ποινική δίωξη. Βρέθηκε το πρόσωπο του ηθικού αυτουργού της πράξης, αναμένουμε όπως και όλος ο κόσμος, να κληθεί σε απολογία από την κυρία ανακρίτρια… Ήταν από το φιλικό της περιβάλλον, ήταν οικείο το πρόσωπο που οργάνωσε όλη τη διαδικασία που επακολούθησε, όλο το έγκλημα. Την γνώριζε πολύ καλά και πιθανόν και οι φυσικοί αυτουργοί να την γνώριζαν και αυτοί. Στο παρελθόν ήταν πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας για άλλες υποθέσεις. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εμείς ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι ήταν αυτό το πρόσωπο πίσω από τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ειρήνης. Απλά, δεν έχουμε ακόμα τη δικογραφία. Δε μπορούμε να πούμε ονόματα και πρόσωπα. Αναμένουμε να πάρουμε τη δικογραφία στα χέρια μας και να ταυτοποιήσουμε αν αυτό το πρόσωπο που πιστεύαμε, βρίσκεται πίσω από το φερόμενο ως δράστη της ειδεχθούς αυτής πράξης. Δεν έχει προσωποποιηθεί δηλαδή ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός ή οι φερόμενοι, μπορεί να είναι και περισσότεροι…»

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…