- Οι βράχοι είχαν από το παρελθόν χαρακτηριστεί επικίνδυνοι - Ζημιές σε σπίτια, στάβλο και ένα μηχανάκι - Σκοτώθηκε ένα σκυλάκι από την κατολίσθηση - Απίστευτες εικόνες και βίντεο από την περιοχή

Νύχτα τρόμου στο Πλωμάρι για τους κατοίκους που ξύπνησαν από τη βροχή… βράχων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 1:00 τη νύχτα, σημειώθηκε κατολίσθηση σε γειτονιά που βρίσκεται λίγο πριν το ύψος απέναντι από τη βιβλιοθήκη.

Μεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια, σε ένα στάβλο και σε ένα μηχανάκι. Δυστυχώς με την πτώση των βράχων σκοτώθηκε ένα σκυλί.

 

Οι κάτοικοι της γειτονιάς όπως ήταν φυσικό, τρόμαξαν και βγήκαν αμέσως έξω, η κατάσταση θύμιζε σεισμό. Ένας κάτοικος στη συνέχεια αναγκάστηκε για προληπτικούς λόγους να διανυκτερεύσει αλλού. Οι συγκεκριμένοι βράχοι είχαν από το παρελθόν χαρακτηριστεί επικίνδυνοι και λόγω των σεισμών και των βροχοπτώσεων ήταν βεβαρημένοι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Αρμενάκας που μετέβησαν στο σημείο. Με το φως της ημέρας στο σημείο αναμένεται να βρεθούν μηχανικοί του Δήμου Λέσβου για αυτοψία. Το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο που σημειώθηκε η κατολίσθηση

 
 

πηγή: plomarinews

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…