Κλειστά σχολεία αύριο Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας και απεργίας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Παρασκευή (11.01.2019), αφού εκτός από την κακοκαιρία που θα πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας, έχει προκηρυχτεί απεργία από ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Μάλιστα οι ομοσπονδίες τονίζουν πως η συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει έξω από την Βουλή θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά την απαγόρευση λόγω της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ.

ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έχουν προγραμματίσει απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση, το οποίο προωθεί η κυβέρνηση.

Μάλιστα οι ομοσπονδίες θα πραγματοποιήσουν κανονικά τη συγκέντρωσή τους στα Προπύλαια, η οποία θα καταλήξει στο Σύνταγμα, παρά την σχετική απαγόρευση που υπάρχει εξαιτίας της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ.

Με δηλώσεις των προέδρων τους τονίζουν πως οι κινητοποιήσεις τους δεν εξαρτώνται από κανέναν επίσημο καλεσμένο της κυβέρνησης. Τονίζουν επίσης πως η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 13:00, την ώρα εκείνη δηλαδή που θα ξεκινήσει η συγκέντρωση.

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…