Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ!

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες δύο ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Καιρός – Πού πρέπει να δείξετε προσοχή

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα λέει… όλα με λίγες λέξεις:

«Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στην Αττική και συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν για το επόμενο δίωρο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν«.

Εδώ να σημειωθεί πως δεν είναι κάτι εξαιρετικά σύνηθες το να εκδίδει η ΕΜΥ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο το συγκεκριμένο (σ.σ. δύο ώρες). Κι αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο έντονα είναι τα φαινόμενα που περιμένουμε.

Χαμός νωρίτερα με χαλάζι σε αμέτρητες περιοχές της Αθήνας!

Αυτό που… έρχεται, βέβαια, θα είναι απλά η συνέχεια. Κι αυτό διότι νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, 15.04.2019, ο καιρός έδειξε το «άγριο» πρόσωπό του με χαλάζι σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας.

Και ξαφνικά, λοιπόν, το έστρωσε από το χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας. Οι ουρανοί άνοιξαν και σε άλλες περιοχές όλα έγιναν άσπρα από το χαλάζι και σε άλλες είχαμε πλημμύρες. Η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν τόσο μεγάλη που όπως θα δείτε στο βίντεο ακουγόταν εκκωφαντικά να πέφτει στα αυτοκίνητα. Οδηγοί και πεζοί έμειναν άφωνοι στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας από το πόσο δυνατά έπεφτε το χαλάζι. Σφοδρή χαλαζόπτωση είχαμε και στην Ηλιούπολη, στο Παλαιό Φάληρο, στον Άγιο Δημήτριο και στη Νέα Σμύρνη.

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…