Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση φοιτητών στο Καβούρι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν φοιτητές στο Καβούρι, έξω από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η Σύνοδος Πρυτάνεων, στην οποία αναμένεται να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν στις αλλαγές στον χώρο της Παιδείας.

Οι διαδηλωτές, αφού έκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν το ξενοδοχείου, όπου λαμβάνει χώρα η συνεδρίαση των επικεφαλής των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Οι άνδρες των ΜΑΤ αντέδρασαν και προχώρησαν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος των φοιτητών.

Όπως μετέδωσε ο Realfm 97,8 οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους φοιτητές με ασπίδες, γκλοπ και χρήση χημικών. Μάλιστα, ένας από τους φοιτητές έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και αναμένεται να διαπιστωθεί αν θα χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αυτήν την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος προς Σούνιο και η Τροχαία εκτρέπει τα οχήματα από τη Λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου.

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΝΤ1

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…