Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί «Κορινθιακή Ελβετία». Η μοναδική του θέση και η εκπληκτική ομορφιά του τοπίου κάνουν τον Φενεό να ξεχωρίζει και να μένει αξέχαστος σε όποιον επισκεφθεί την περιοχή.

Ο εγγονός μου Αναστάσης, 4 ½ ετών, πριν 6 μήνες, ξαφνικά διαγνώσθηκε ότι πάσχει από λευχαιμία τύπου Β. Εισήχθη στο Ογκολογικό Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το γεγονός αυτό συντάραξε όλη την οικογένεια και μας αποδιοργάνωσε ψυχικά και σωματικά...

Ανάμεσα σε μεγάλες χαράδρες, σε Βουραϊκό και Κράθι, ο ορεινός όγκος του Χελμού- Αροάνια όρη λεγόταν στην αρχαιότητα- δεσπόζει στη βόρεια Πελοπόννησο. Το μεγαλύτερο μέρος του εκτείνεται στον νομό Αχαΐας αλλά υπάρχει κι ένα κομμάτι του στην Κορινθία. Η ψηλότερη κορυφή να βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα, σε υψόμετρο 2.355 μέτρων.
Η Πιο Σκοτεινή Ώρα
Για να απολαμβάνεις κάθε μέρα μια απολαυστική χωριάτικη σαλάτα...Είναι καλοκαίρι και μια χωριάτικη σαλάτα έχει τη θέση της, περισσότερο από ποτέ, στο καθημερινό τραπέζι μαζί με οικογένεια και φίλους. Ωστόσο, μπορεί να αγοράζεις φέτα συχνά αλλά βλέπεις πως γρήγορα ξεραίνεται ή ακόμα μουχλιάζει.
Μετά το γλέντι, τη χαρά και τη μέθη, ξυπνήσατε με το κεφάλι καζάνι και το στομάχι χάλια; αλκοολ.. Υπάρχουν διάφορα φυσικά προϊόντα...που θα σας κάνουν καλό, σύμφωνα με διατροφικές μελέτες. Συγκεκριμένα:
Σε ένα παράλληλο σύμπαν η σαλμονέλα θα μπορούσε να είναι είδος ψαριού που κολυμπά σε... γλυκά νερά ή, σε ακόμα πιο ρομαντικό σενάριο, όνομα βάρκας ή καϊκιού. Δυστυχώς, είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο και για την ακρίβεια ένα παθογόνο βακτήριο που βρίσκεται στο κρέας και ειδικά στο κοτόπουλο (στην ωμή μορφή τους) και προσβάλλει την υγεία του εντέρου επηρεάζοντας την ομαλή λειτουργία του.
Υλικά για 4 άτομα100 γραμμάρια βούτυρο
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…