Η πανέμορφη Ελληνίδα που πετάει στα σύννεφα με το σουλτανάτο του Ομάν

 

 

Πρόκειται για την 29χρονη Δέσποινα Διαμαντοπούλου

η οποία αν και σπούδασε Οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών , επέλεξε να γίνει αεροσυνοδός της Oman Air, του εθνικού μεταφορέα του σουλτανάτου του Ομάν.

 

 
 

Σύμφωνα με συνέντευξη της στην ιστοσελίδα thebest.gr , η Δέσποιναι Διαμαντοπούλου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή, μίλησε για τη νέα της ζωή στο Ομάν καθώς και τα κριτήρια που πρέπει να πληροί μία κοπέλα για να γίνει αεροσυνοδός της Oman air.

 

"Ξεκινώντας με την εξωτερική εμφάνιση, το ύψος και το βάρος θα πρέπει να είναι σε αναλογία και συνήθως να φτάνεις τα 2,10 m στις μύτες των ποδιών και με χέρια στην ανάταση.Σε περίπτωση τατουάζ θα πρέπει να μην είναι εμφανές, φορώντας τη στολή, όπως επίσης να μην υπάρχουν ουλές σε πρόσωπο και σώμα. Ηλικιακά, θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο το 21ο έτος. Απαραίτητες γνώσεις: απολυτήριο λυκείου, άπταιστη (γραπτά και προφορικά) την Αγγλική και φυσικά οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ή πτυχίο θεωρείται προσόν, καθώς και το κολύμπι. Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις. Εγώ θα προσθέσω χαμόγελο και γερά κότσια", δήλωσε η 29χρονη αεροσυνοδός τονίζοντας ότι "αν και έχω μεγάλη αδυναμία στις τέχνες και τις επιστήμες, από μικρή είχα την τρέλα να βρεθώ ανάμεσα στα σύννεφα και να διασχίζω τον ουρανό! Κάθε ηλικία είχε τα αντίστοιχα όνειρα, που για έναν περίεργο λόγο, όλα είχαν να κάνουν με αεροσκάφη".

 

 

Πηγή: thebest.gr

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…