Κωνσταντίνος Δαυλός – Σοφία Νικολάου: Παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι

Ένας έρωτας που μέσα σε 4 μήνες, οδήγησε το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας, και συγκεκριμένα στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι!

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαυλός παντρεύτηκε την δυναμική δικηγόρο Σοφία Νικολάου και ο μεγάλος τους έρωτας φαινόταν στα μάτια και των δυο που έλαμπαν από χαρά!

Η δυναμική δικηγόρος και ο γνωστός δημοσιογράφος ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά! Γνωρίστηκαν σε τηλεοπτικό πλατό ερωτεύτηκαν και από τότε είναι αχώριστοι. Η δικηγόρος Σοφία Νικολάου και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαυλός παρά την ολιγόμηνη σχέση τους αποφάσισαν πως είναι ο ένας για τον άλλο και από σήμερα ξεκινούν την κοινή τους ζωή ως παντρεμένοι

Η νύφη έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο πανέμορφο νυφικό της και στα μάτια της φαινόταν ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο όμορφη της ζωής της! Λίγο μετά τις 19:00, η Σοφία Νικολάου έφτασε με κάμπριο αυτοκίνητο και ο γαμπρός την υποδέχτηκε με ένα καυτό φιλί στο στόμα. Οι προσκεκλημένοι φυσικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

προσκεκλημένοι φυσικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η νύφη επέλεξε για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της ένα off-shoulder νυφικό με lace λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με ένα υπέροχο πέπλο και γόβες σε silver απόχρωση.

Μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν στο γαμήλιο πάρτι στο T5 στο Κολωνάκι, αγαπημένο σημείο συνάντησης του ζευγαριού!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Οι καλεσμένοι του γάμου:

Μανώλης Κωστίδης

Ο Δημήτρης Οικονόμου με την σύζυγό του Αλεξία Κουλούρη

Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη

Οι μηχανόβιοι φίλοι του γαμπρού

 

 

 

Tlife

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…