4 τρόποι για να λήξεις τον καβγά με τον σύντροφό σου…

Μπορείς λοιπόν να μαλώνεις με το αγόρι σου, αλλά δώσε βάση στα παρακάτω για να γίνεται πάντα με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Επιστράτευσε το χιούμορ σου: Καλό είναι να λες στο σύντροφό σου με σοβαρότητα όλα υτά που σε ενοχλούν, ωστόσο μην το τραβάς. Μερικές φορές όταν τα πράγματα λέγονται με μια δόση χιούμορ ο άλλος τα ακούει και τα καταλαβαίνει καλύτερα.

Μην παίρνεις προσωπικά ό,τι λέγεται. Κοινώς προσπάθησε να μην είσαι εύθικτη όταν υπάρχουν διαφωνίες καθώς εκείνη την ώρα ακούγονται λόγια γεμάτα υπερβολές και ενίοτε με εμπάθεια (για την οποία ο άλλος μετανιώνει την επόμενη στιγμή).

Άκου περισσότερο. Σταμάτα να μιλάς και άκου προσεχτικά τι προσπαθεί να σου πει ο σύντροφός σου. Θα καταλάβεις καλύτερα το νόημα της διαφωνίας και θα λύσεις πιο γρήγορα την όποια παρεξήγηση.

Κρύψε τον εγωισμό σου. Καλός και χρυσός σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου πρόκειται να διαφυλάξεις την αξιοπρέπειά σου, αλλά όταν μαλώνεις με το αγόρι σου άφησέ τον στην άκρη Στο κάτω-κάτω το νόημα είναι να τα βρεις μαζί του και όχι να αποδείξεις για ακόμα μια φορά πως έχεις δίκιο.

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…