Προσκαλέστε φίλους/ες στην εκδήλωση: «Ζωή Δίχως Συνταγές»! του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου*.Στήν Κόρινθο 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ημ. Πέμπτη

* Ο πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης και μετέπειτα στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης. 


Έχει συγγράψει τα βιβλία: «Ο Κινέζος ο Θεός κι η μοναξιά» (Συλλογή Διηγημάτων), «Όλα είναι δρόμος», «Κάθε τέλος μια αρχή», «Η ενοχή της Χαράς», «Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό» και πρόσφατα το βιβλίο «Ζωή Δίχως Συνταγές».
Συμμετείχε με κείμενα του στους συλλογικούς τόμους: «Τα λόγια σου σαν μέλι», «Ο πειρασμός του λαϊκισμού και οι περιπέτειες του λόγου», «Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα». Επίσης, βιβλία, κείμενα και ομιλίες του, έχουν μεταφραστεί στα Ρουμανικά, Βουλγαρικά και Ρωσικά.

Σήμερα ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου της Ι. Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο
Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…