Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε κάθε μήνα στο στρώμα σας

Ένα κρεβάτι αποτελεί πόλο έλξης, ανάπτυξης διάφορων βακτηριδίων. Αυτά μπορεί να ζουν στα σεντόνια σας, για αυτό και θα πρέπει να αλλάζονται συχνά καθώς έρχεστε σε άμεση επαφή μαζί τους και στο στρώμα σας.

Το στρώμα δεν είναι τόσο εφικτό να καθαρίζετε καθημερινά και για αυτόν το λόγο η δημιουργία παρασίτων στην επιφάνεια και στο εσωτερικό του είναι συχνή. Όλα αυτά μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποιο δερματικό πρόβλημα καθώς και να προκαλέσουν την έξαρση αλλεργιών. Μια φορά το μήνα λοιπόν θα πρέπει να καθαρίζετε και το στρώμα σας. Πως; Παρακάτω θα δείτε ένα προς ένα τα βήματα.

Να τι θα χρειαστείτε: Την ηλεκτρική σας σκούπα και 2 επιπλέον εργαλεία της. Αυτό που τις περισσότερες φορές βγάζει ατμό και είναι ειδικό για ταπετσαρίες επίπλων και αυτό που είναι αρκετά λεπτό ώστε να μπορεί να διεισδύει στις χαραμάδες των επίπλων.

Πως και πότε θα τα χρησιμοποιήσετε: Μια φορά το μήνα είναι σίγουρο πως κάνετε τη γενική σας στο σπίτι σας. Ε όταν λέμε γενική να το εννοούμε κιόλας! Αυτή είναι η ευκαιρία να καθαρίσετε το στρώμα σας. Με την ηλεκτρική σκούπα και το εξάρτημα με τον ατμό περάστε το πάνω αλλά και το κάτω μέρος του στρώματος. Βάλτε δύναμη μην το λυπάστε! Στη συνέχεια περάστε με το δεύτερο εξάρτημα όλες τις γωνίες μεταξύ στρώματος και κρεβατιού.

Extra Tip: Αν εντοπίσετε ένα λεκέ ρίξτε πάνω του λίγη μαγειρική σόδα, αφήστε την για 5 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε το σημείο με ένα νωπό σφουγκαράκι. Αν θέλετε μπορείτε σε σημεία πάνω στο στρώμα να ρίξετε από μια σταγόνα αιθέριο έλαιο της προτίμησης σας. Όνειρα γλυκά!

Πηγή: spirossoulis.com

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…