Η αποκάλυψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι το ΓΕΣ έχει στείλει αίτημα απόκτησης θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, τύπου Μ1117 από τις ΗΠΑ, σίγουρα εξέπληξε ευχάριστα.
Για ακόμη μια φορά ο Στρατός προσέφερε σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση επείγουσών αναγκών και την παροχή βοήθειας σε πολίτες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Όλη η αλήθεια στο φως, σε μια υπόθεση που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο Βόλο. Τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης μπήκαν στη σωστή σειρά…
Στήθηκε και πάλι χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία στα Εξάρχεια, δύο ημέρες μετά το κάψιμο του πρώτου που είχε βάλει ο Κώστας Μπακογιάννης.
Έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους από τα καμώματα της 40χρονης γυναίκας σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.
Την αγαπημένη της Κύπρο, επέλεξε η Σακίρα ως τόπο αναψυχής και ξεκούρασης.
Καφετέρια στους Αμπελόκηπους της Αθήνας προσλαμβάνει αποκλειστικά άτομα με αναπηρία.
Σε δολοφονία και όχι αυτοκτονία, αποδίδεται τελικά ο θάνατος της 26χρονης καθηγήτριας μουσικής, Λίας Τρικαλιώτη, πριν από 22 χρόνια, στην Κέρκυρα.
Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε και από χθες Παρασκευή η Qantas Airlines θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας πτήση, από τη Νέα Υόρκη στο Σίδνεϊ, η οποία αναμένεται να διαρκέσει περίπου 19 ώρες.
Υπάρχουν κάποια ξενοδοχειακά συγκροτήματα που ζουν τη ζωή τους ως μύθοι.
Page 1 of 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…