Το κερασάκι στην τούρτα

Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους σε νοσοκομείο

Ο κακός χαμός σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Το θερμόαιμο ζευγάρι...
έγινε θέαμα χωρίς να το περιμένει…Οι κραυγές τάραξαν τη γαλήνη της νύχτας και ξεσήκωσαν ένα νοσοκομείο στην Πάτρα, με τους επισκέπτες και τους εργαζoμένους να παρακολουθούν έκπληκτοι ένα ζευγάρι θερμόαιμων εραστών, οι οποίοι επιδίδονταν σε παθιασμένη ερωτική επαφή, μέσα σε αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης, αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί!

Το hot περιστατικό που έχει προκαλέσει σούσουρο έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με το ζευγαράκι να τα δίνει όλα. Τις φωνές των ερωτευμένων μπορούσαν να ακούσουν καθαρά όσοι περνούσαν έξω από το πάρκινγκ ή πήγαιναν να πάρουν τα οχήματά τους, αφού το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό!

Αν ήταν εσκεμμένα ανοιχτό επειδή το ζευγάρι ήθελε να παίρνει αέρα ή το ξέχασε πάνω στην… πρεμούρα του, παραμένει άγνωστο. Πάντως και από τα παράθυρα του νοσηλευτικού ιδρύματος και τα μπαλκόνια μπορούσαν όλοι να ακούσουν τα… τεκταινόμενα, φυσικά και οι επισκέπτες που έμεναν στο πλευρό συγγενών τους, οι οποίοι νοσηλεύονταν.

Οι ίδιοι ασυγκράτητοι εραστές επισκέπτονται συχνά τον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης, αφού και στο παρελθόν οι καυτές περιπτύξεις τους είχαν γίνει θέμα συζήτησης και το ζήτημα έφτασε στα αυτιά της διοίκησης. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που νοσοκομείο της Πάτρας… φιλοξενεί «ροζ» ιστορίες…
Πηγή

Read 1254 times
Share this article

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…