Ολοταχώς προς τον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ολοταχώς προς τον Ολυμπιακό οδεύει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής άσος έστειλε στην ΑΕΚ εξώδικο, το περασμένο Σάββατο όπως τονίζουν από την Ένωση, μέσω του οποίου της επεσήμανε ότι θεωρεί τον εαυτό του ελεύθερο, από τη στιγμή που κατά την άποψή του το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεύτερο εξώδικο, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό(!), ο οποίος ενημέρωσε επίσημα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του. Μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο παίκτης έχει πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την πλευρά της Ένωσης τονίζεται πως έκανε προσπάθεια να υπάρξει μια τελευταία συζήτηση με τον παίκτη, όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση.

Επίσης επισημαίνεται πως το θέμα θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια αφού για την ΑΕΚ υπάρχει συμβόλαιο για τη σεζόν 2018-19 το οποίο είναι έγκυρο.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…