Μελισσανίδης: Όποιον παίκτη γουστάρουμε τον κρατάμε- Του χρόνου πιο δυνατοί

Ο λόγος που ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε σήμερα στα Σπάτα και την τελευταία φετινή προπόνηση της ΑΕΚ, ήταν ξεκάθαρος. Ήθελε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές, διότι όπως τους είπε "είστε πανάξιοι πρωταθλητές".

Άλλωστε γι’ αυτό και μίλησε με τους αρχηγούς για να καταβληθεί άμεσα το πριμ του πρωταθλήματος, που είναι λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα και με αιχμή για τον Λάζαρο. "Όποιον θέλουμε τον κρατάμε και όποιον θέλουμε θα τον φέρουμε", είπε στους παίκτες και δεσμεύτηκε για ενίσχυση.

"Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτα επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο.

Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές. Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε. Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο!

Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές", ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.

Πηγή: filathlos.gr 

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…