Χαμός στην ΚΕΔ! Συνέλαβαν τον Συμεωνίδη

Μεγάλη αναστάτωση την Τετάρτη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Αναστάσιος Φούφης (έχουν κινηθεί νομικά κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους μη ορισμούς τους και έχουν δικαιωθεί) έδωσαν το παρών στην κλήρωση των διαιτητών των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Εκεί όμως ενημερώθηκαν πως τα ονόματα τους δεν συμπεριλαμβάνονται στις κληρώσεις, κι έτσι πήγαν σε κοντινό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ, για διαφυγόντα κέρδη.

Σαν αποτέλεσμα, κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου, με τον επικεφαλής της ΚΕΔ να οδηγείται στο τμήμα. Εκεί, ο κ. Συμεωνίδης έκανε με τη σειρά του μήνυση στους διαιτητές  αλλά να καταθέτει με τη σειρά του μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά των δύο διαιτητών, που… απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, αλλά έμειναν κι αυτοί υπό κράτηση στο τμήμα. Με την παρέμβαση των δικηγόρων των δύο πλευρών, άπαντες αποχώρησαν από το τμήμα και πλέον η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό…

Να αναφέρουμε πως οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο (βρισκόταν στα γραφεία της ΕΟΚ εκείνη τη στιγμή). Μετά από παρέμβαση δικηγόρου, ο κ. Βασιλακόπουλος αποχώρησε κανονικά.

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…