Στην Αθήνα για την ΑΕΚ και ο Πόνσε

Μετά τον Λούκας Μπογέ και τη χθεσινή του άφιξη στην Αθήνα και την ολοκλήρωση του deal με την ΑΕΚ, σήμερα πήρε σειρά ο Εζεκίελ Πόνσε. Ο 21χρονος Αργεντινός φορ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, συνοδεύεται από τον πατέρα του και από το «Ελ. Βενιζέλος» θα κατευθυνθεί για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στο αεροδρόμιο, για λογαριασμό της ΑΕΚ, περίμενε τον ποδοσφαιριστή ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Αφού ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις -και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση και δεν χρειάζεται ξεκούραση- θα οδηγηθεί στα γραφεία της Ένωσης, για να τελειώσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές.

Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί το... κεφάλαιο «αφίξεις για την ΑΕΚ» με την περίπτωση του Άλεφ. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος χαφ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπράγκα, ήταν προγραμματισμένη για σήμερα η επιστροφή στην Πορτογαλία και αύριο εκτός απροόπτου αναμένεται να ρθει στη χώρα μας για τον «δικέφαλο».

Πηγή: gazzetta.gr

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…