“μπάχαλο” για το Ρίβερ – Μπόκα! Αναβλήθηκε τελικά το ματς μετά την ξεφτίλα της FIFA

Απίθανο “μπάχαλο” για το Ρίβερ – Μπόκα, με το ματς να έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές, αλλά τη FIFA και την CONMEBOL να μη λένε να αποδεχθούν την αναβολή του αγώνα, παρά την παγκόσμια ξεφτίλα για τις προθέσεις τους.

 

Οι δύο Ομοσπονδίες συνέχισαν να “πιέζουν” για τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς δεσμεύονται με τηλεοπτικά συμβόλαια, αλλά οι φιλοξενούμενοι αρνούνται να αγωνιστούν, με τις… ευχές και των γηπεδούχων, που έχουν τεθεί εξ αρχής στο πλευρό τους και ζητάνε να γίνει το ματς αύριο.

Παρότι όμως υπάρχει η συμφωνία των δύο ομάδων, FIFA και CONMEBOL “απειλούν” με τιμωρίες και μοιάζουν ανένδοτες, γεγονός που έχει δημιουργήσει “κύμα” απέχθειας από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ακόμη και αυτή την ώρα μάλιστα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τελικά, με τον Κάρλος Τέβες από την Μπόκα Τζούνιορς να είναι ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: “Μας υποχρεώνουν να παίξουμε. Σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορούμε”.

Τελευταία Ενημέρωση: Τελικά και αφού  άλλαξαν την ώρα διεξαγωγής τρεις φορές, ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ροδρίγες έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Η μία γιατί δεν υπήρχαν οι συνθήκες και η άλλη γιατί δεν ήθελε να παίξει έτσι. Πρόκειται για μια συμφωνία κυρίων». Και κάπως έτσι το ματς αναβλήθηκε για την Κυριακή 25/11 στις 22:00.

Το χρονικό του “πολέμου”

Οπαδοί της Ρίβερ επιτέθηκαν στο πούλμαν της μισητής αντιπάλου, ρίχνοντας πέτρες, λοστούς και… ό,τι έβρισκαν στα χέρια τους, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, καθώς κατάφεραν να σπάσουν και κάποια τζάμια στο πλάι του οχήματος.

 
Ενσωματωμένο βίντεο
 
 

 

Ο οδηγός του πούλμαν -με εντολές της αστυνομίας- ανέβασε ταχύτητα, προκειμένου να φτάσει στο στάδιο. Τότε ήταν που φάνηκε και η μεγάλη ζημιά του οχήματος.

 
Ενσωματωμένο βίντεο
JesúsGallego
 
@JGALLEGOonfire
 
 

Momento de la agresión en el interior del autobús de . Los jugadores iban cantando cuando las piedras rompen los cristales TERRIBLE

Μάλιστα αρκετοί παίκτες των φιλοξενούμενων δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, καθώς η αστυνομία για να διαλύσει το πλήθος έκανε χρήση σπρέι κάτι που πέρασε και μέσα στο πούλμαν από τα σπασμένα τζάμια.

 
Ενσωματωμένο βίντεο
 

Οι εικόνες από τα αποδυτήρια έδειχναν τους παίκτες σε άθλια κατάσταση και μάλιστα 5 εξ αυτών διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι αναβλήθηκε για τις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας, αλλά η έναρξη ήταν αδύνατη σε εκείνο το σημείο και οι δύο ομοσπονδίες ανακοίνωσαν νέα ώρα σέντρας (στις 00:15 στη χώρα μας), παρότι οι δύο ομάδες συμφωνούν να γίνει αύριο το ματς.

La Número 12@lanumero12comar
 
 

Así tiene el ojo Pablo , quien está siendo atendido en una clínica en estos momentos.

 

FIFA και CONMEBOL συνέχισαν να “πιέζουν” τις δύο ομάδες, με τη Μπόκα Τζούνιορς να επιμένει ότι δεν πρόκειται να βγει στο γήπεδο και να έχει στο πλευρό της όλο τον κόσμο, που απηυδισμένος με τις τακτικές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας βάλλει εναντίον της μέσα από τα social media.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
 
Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…