Την Παρασκευή η εκδίκαση της έφεση του ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι τίτλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αναμένεται να διεξαχθεί με οριστικά διαμορφωμένη την κατάταξη του πρωταθλήματος και γνωστά στις δυο ομάδες τα βαθμολογικά δεδομένα.

Όπως φαίνεται, το αίτημα του «δικεφάλου του Βορρά» να εκδικαστεί άμεσα η έφεσή του εναντίον της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με τον Ολυμπιακό θα γίνει δεκτό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που διαρρέονται από την πλευρά του, η εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00. Κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση μπορεί να βγει την ίδια μέρα ή (το πιθανότερο) το Σάββατο και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποφύγει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών θα μπορεί να υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ.

Σημειώνεται, δε, ότι την ίδια ημέρα στις 16:00 θα εκδικαστεί και η έφεση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για τη δική του τιμωρία και συγκεκριμένα την ποινή που του είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την «Ένωση».

 

 

 

pigi

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…