Συναγερμός για 10χρονο που εξαφανίστηκε στα Καλάβρυτα

Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στη Καλάβρυτα. Ένα αγοράκι 10 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή Σούβαρο και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός. Σύμφωνα πληροφορίες του newsIT.gr το παιδί είχε πάει στην περιοχή μαζί με την μητέρα του και την αδερφή του για να μαζέψουν μανιτάρια, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Μία ώρα μετά, η μητέρα και η αδερφή του διαπίστωσαν ότι δεν είναι πουθενά το μικρό αγόρι.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν οι έρευνες στο πυκνό ελατοδάσος, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι περιορισμένη η ορατότητα.

Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Στις έρευνες συμμετέχει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ανθρώπων, μονάδες της Αστυνομίας και εθελοντές ορειβατικών συλλόγων με εκπαιδευμένους σκύλους.

Στην αναζήτηση του παιδιού, συμμετέχουν και κάτοικοι του χωριού. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη σε μια μεγάλη «ακτίνα», από το χωριό, μέχρι το χιονοδρομικό…

Το καλό «σενάριο» λέει ότι ίσως το παιδάκι να έχει χάσει τον προσανατολισμό του μέσα στο δάσος…Πηγή: Tempo24PatrasTimes

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…