Δήμος Πατρέων: Δάνεισε δύο έργα του Ερνέστου Κάρτερ στη στέγη γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς»
Η παραχώρηση από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων - για ένα χρόνο με τη μορφή χρησιδανείου - στη στέγη γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» , δύο έργων του ζωγράφου Ερνέστου Κάρτερ, «Προσωπογραφία Κωστή Παλαμά, 1943. Ελαιογραφία» και «Προσωπογραφία Κωστή Παλαμά, 1948. Σχέδιο με κάρβουνο», προς έκθεση στην Κεντρική Αίθουσα της Στέγης, ήρθε να «επισφραγίσει» χθες Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων .

 

Η παράδοση των έργων Τέχνης πραγματοποιήθηκε στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, παρουσία του Προέδρου στον Πολιτιστικό Οργανισμό Βασίλη Θωμόπουλου και των μελών του Δ.Σ. της Στέγης Αθανάσιου Στεφανόπουλου, Χρήστου Στεφανοπούλου, Λυδίας Στεφανοπούλου, Χριστιάνας Στεφανοπούλου, Σοφίας Στεφανοπούλου, Διονυσίας Στεφανοπούλου, Σπύρου Δεμαρτίνου και Νίκου Μπακρώζη, όπου υπογράφηκαν τα πρωτόκολλα παράδοσης παραλαβής των καλλιτεχνικών έργων.

 

Μεταξύ άλλων τονίστηκε και από τα δύο μέρη η ανάγκη ανάπτυξης των συνεργασιών μεταξύ των φορέων με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, αποφάσισε να ισχύσει για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Λαϊκού Φροντιστηρίου, δωρεάν είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις παραγωγής του Οργανισμού με την επίδειξη ειδικής κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Με την ίδια απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, ενέκρινε την ισχύ έκπτωσης 60% στα δίδακτρα για την εγγραφή των μαθητών των λαϊκών φροντιστηρίων στο Δημοτικό Ωδείο και στο Εικαστικό Εργαστήρι. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα για συμμετοχή στις δωρεάν δομές του Πολιτιστικού (Χορευτικό, Μπαντίνα, Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων).
Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…