Πάτρα: Έβαλε κάμερες στο ιατρείο του πρώην άντρας της και έπαθε σοκ

Απίστευτες καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του γιατρού.

Για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου διώκεται Πατρινός γιατρός σύμφωνα με τη δίωξη που ήδη ασκήθηκε από τις αρχές. Ο γιατρός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με άμεσα πειθαρχικά μέτρα και με κατεπείγουσα δίωξη για την οποία ξεκινά προανάκριση.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, η πρώην σύζυγος του γιατρού κατέθεσε σε βάρος του μήνυση το περασμένο Φθινόπωρο, προσκομίζοντας και σχετικό αποδεικτικό υλικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην σύζυγος θεωρεί ότι έπιασε τον γιατρό σύζυγό της να φέρεται ανάρμοστα σε βρέφος, κάτι που όμως δεν μπορούσε να αποδειχθεί ιατροδικαστικά και έτσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους για να λάβει αποδείξεις.

Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε κρυφές κάμερες και πήρε στα χέρια της το επίμαχο βίντεο. Το δικαστήριο έκρινε πως αυτό το οπτικό υλικό θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ο γιατρός αρνείται πλήρως τις κατηγορίες και έχει επίσης στραφεί δικαστικά κατά της συζύγου με την οποία τελεί σε διάσταση, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος, thebest.gr

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…