Αίσιο θρίλερ με τα παιδιά που απήχθησαν από την Κρήτη

Στη Λάρισα εντοπίστηκαν οι δυο γονείς που κατηγορούνται για αρπαγή των ανήλικων παιδιών τους, την επιμέλεια των οποίων είχαν αναλάβει με εισαγγελική εντολή ο παππούς, η γιαγιά και η θεία του 30χρονου πατέρα.

Η τύχη των τεσσάρων μικρών παιδιών αγνοείτο από χθες οταν, οι δυο γονείς, σε μια από τις επισκέψεις που είχαν δικαίωμα σύμφωνα με απόφαση της δικαιοσύνης να κάνουν στα παιδιά τους, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, έφυγαν με τα παιδιά χωρίς να επιστρέψουν στο σπίτι και χωρίς να ενημερώσουν τους υπεύθυνους για την επιμέλεια των παιδιών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, που από την αρχή δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι γονείς να έχουν φύγει από την Κρήτη.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, οι γονείς εντοπίστηκαν στη Λάρισα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Κιλελέρ.

Η μητέρα των παιδιών ισχυρίστηκε οτι ολόκληρο το καλοκαίρι, η ίδια και ο σύζυγός της φρόντιζαν τα παιδιά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, εις γνώση των ανθρώπων που είχαν την επιμέλεια τους. Η 26χρονη μητέρα δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το αν είναι σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της, ωστόσο αυτό αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από την δικαιοσύνη και τις υπηρεσίες πρόνοιας.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και οι γονείς κρατούνται στο Α.Τ του Κιλελέρ στη Λάρισα.

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…