Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Ηλεία, στέγες και δέντρα στη μανία του ανέμου

Ανεμοστρόβιλος έκανε για ελάχιστα λεπτά «βόλτα» στον Κάμπο στην Ηλεία προκαλώντας ζημιές σε θερμοκήπια, ξεριζώνοντας δένδρα και στέγες, σηκώνοντας παλέτες στον αέρα αλλά χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Τις πληγές τους μετράνε αγρότες και κάτοικοι στο Νεοχώρι, τη Μυρσίνη, τη Μέλισσα και τα Καραβουλέϊκα μετά την καταστροφή που προκάλεσε σε θερμοκήπια ο ανεμοστρόβιλος (όπως οι αγρότες ισχυρίζονται)που πέρασε χθες νωρίς το μεσημέρι από την περιοχή. Στο Νεοχώρι οι θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις αγρότη καταστράφηκαν ολοσχερώς.

 
Ξήλωσε τα πάνελ στο τυροκομείο στη Μέλισσα

Ο ανεμοστρόβιλος στη Μυρσίνη ξεκίνησε από το Παλιολίβαδο, πέρασε στα θερμοκήπια προξενώντας ζημιές και σήκωσε στον αέρα παλέτες από αγροτική επιχείρηση.

Η μανία του ισχυρού ανέμου, λύγισε τα σίδερα των θερμοκηπίων

Τρίτη φορά

Στην περιοχή του Κάμπου είναι η τρίτη φορά τα τρία τελευταία χρόνια που βλέπουν τις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις να καταστρέφονται χωρίς να έχουν αποζημιωθεί.

Στον αέρα οι στέγες

Χωρίς…στέγη έμεινε το σπίτι στη Μέλισσα

Στη Μέλισσα (Λεχαινά) ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιά στη στέγη τυροκομείου καθώς και του σπιτιού που βρίσκεται δίπλα. Επίσης ξερίζωσε δένδρα, καμινάδες και κεραμίδια.

Μεγάλο ήταν το πρόβλημα στην εθνική οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων όπου η κυκλοφορία διακόπηκε από την πτώση μεγάλων δένδρων στο οδόστρωμα.  Από τύχη δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Το σπίτι από μέσα. Ο ανεμοστρόβιλος σήκωσε τη στέγ
Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…