Κάθε πέντε λεπτά θα φεύγει λεωφορείο από την Πάτρα για το συλλαλητήριο

ε έκτακτα δρομολόγια το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας θα...
διευκολύνει την μετάβαση των πολιτών  στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανο.
«Επί ποδός» βρίσκονται και οι ενορίες της Πάτρας καθώς όπως έχει γίνει γνωστό «ναυλώνουν» λεωφορεία για την μεταφορά των πιστών στην πρωτεύουσα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PatrasTimes.gr από την ενορία του Αγίου Νικολάου θα φύγουν τέσσερα λεωφορεία.

Από την ενορία του Αγίου Αντωνίου – Κρύα Ιτεών θα φύγουν δύο λεωφορεία, απο την Χριστιανική Εστία τρία και από το Αίγιο πέντε.

Τρία λεωφορεία «ναυλώνει» και ο Γιάννης Λαϊνίωτης, πολιτευτής Αχαΐας ΑΝ.ΕΛ.
Να σημειώσουμε ότι οι αριθμοί μπορεί να αλλάξουν καθώς συνεχώς υπάρχει κόσμος που δηλώνει συμμετοχή.

Τέλος, απόψε στον Ι.Ν. Αγίας Μυρτιάς Αιγίου θα τελεστεί αγρυπνία για την σωτηρία της χώρας.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος επισημαίνει: «Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρωτοβουλία και προσπάθεια από την Ιερά Μητροπολή έχει περάσει και σε αρκετές άλλες Ιερές Μητροπόλεις της Επικράτειας. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονη θερμή, μαζική, δυναμική προσευχή για τη σωτηρία της πατρίδος μας. Θερμότατα παρακαλούμε τους Χριστιανούς μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Τελικά, η προσευχή, και μάλιστα η ομαδική, παραμένει το μοναδικό μέσο αγώνα και προσπάθειας. Ας το αξιοποιήσουμε»!
Πηγή

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…