ΠΡΟΣ 

Τον κο Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλειο Νανόπουλο,

Τον κο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κο Τιμολέοντα Πιέτρη

Τον κο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Ιωάννη Γκεζερλή

Το Δημοτικό Συμβούλιο

Τον κο γ.γ. Νεκτάριο Σπηλιόπουλο

Την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Κορινθίας

Την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας

Τα Μ.Μ.Ε του Νομού Κορινθίας.

Με "καζάνια που βράζουν" μοιάζουν τα νησιά για το μεταναστευτικό. Το λιμάνι της Μυτιλήνης μετατράπηκε σε πεδίο μάχη τη νύχτα και για περίπου δύο ώρες, ενώ και στο λιμάνι των Μεστών της Χίου ξέσπασαν επεισόδια τα χαράματα.

Στο μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες, τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία να εμπιστευθούν την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει άμεσα το σχέδιό της. Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αποβιβάστηκαν στα λιμάνια της Μυτιλήνης και των Μεστών Χίου μηχανήματα έργων, για την έναρξη εργασιών κατασκευής των νέων κλειστών ελεγχόμενων κέντρων κράτησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτήν αναφέρεται επίσης ότι αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν τα μηχανήματα και το προσωπικό, προκειμένου να ξεκινήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες.

Συντάξεις – Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις: Από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου 2020. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου

Στους 2.592 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην ηπειρωτική Κίνα, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας της χώρας.

Στους 2.592 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην ηπειρωτική Κίνα, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας της χώρας.

Page 1 of 1055
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…