12162017Σαβ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm13 Οκτ 2017

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ HANDBALL ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Rate this item
(0 votes)

Με σύνθημα «ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ» το τμήμα  HANDBALL ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,

με επικεφαλή τον προπονητή Κων/νο Τούτση,  και συντονιστές τη Μαρία Μπάκου, Πέτρο Παπαδόπουλο, Λάζαρο Τιφτικίδη μαζί με αθλητές της ομάδας, επισκέφτηκαν τα Δημοτικά σχολειά της πόλης μας, στα πλαίσια προγράμματος του ΥΠΠΕΘ "γνωριμίας" των μικρών μαθητών/τριών της Επικράτειας με τα ομαδικά αθλήματα.

 

Σε συνεργασία   με τους Δ/ντες και τους  Γυμναστές των σχολείων οργανώθηκε  μία mini αθλητική ημερίδα γνωριμίας-εξοικείωσης των μικρών μαθητών/τριών με το άθλημα της χειροσφαίρισης παίζοντας και διασκεδάζοντας. Τόσο οι γυμναστές όσο και οι μικροί μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι με την αθλητική ημερίδα γνωριμίας τους  με το άθλημα της χειροσφαίρισης, και αφού τους ευχαρίστησαν έδωσαν εκ νέου ραντεβού για το σχολικό πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων  που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοέμβριου με τη  συνδιοργάνωση της Α΄θμιας εκπαίδευσης , του Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά τους Δ/ντες και τους γυμναστές των τριών  Δημοτικών σχολείων, για το χρόνο που μας αφιέρωσαν να γνωρίσουμε την χειροσφαίριση στους μικρούς μαθητές.

 

Για το 1ο Δημοτικό, τον κο Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο, και την κα Καλιόπη Γουνδουλάκη, για το 2ο Δημοτικό, την  κα Μαρίνα Μαρινοπούλου, την κα Έλενα Δέλγα ,και τον Γεώργιο Μυλονόπουλο, και για το  3ο Δημοτικό την  κα Κανέλλα Κόσσυβα και  την κα Σοφία Παππά.

 --

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

 


 

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.