12112017Δευ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm12 Ιουν 2017

Το νέο τραγούδι του Λουτρακιώτη Vasscon (video)

Rate this item
(0 votes)

Με  αφορμή  την  κυκλοφορία  του  κομματιού Safe World ,  συναντήσαμε  τον Vasscon  στην ιδιαίτερη  πατρίδα του, το Λουτράκι   και  μας  έδωσε  όλες  τις  απαντήσεις  για  τη  δημιουργία  αυτού  του ιδιαίτερου  τραγουδιού...

– “Safe World” ο τίτλος του νέου σου single, σε ερμηνεία της  Irene  Zerva, πες μας δυο λόγια;

Το Safe World είναι ένα κομμάτι το οποίο με δυσκόλεψε πολύ στην παραγωγή μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πανέμορφη Ειρήνη ήταν η τρίτη vocalist  που δοκίμασα. Η φωνή της ταίριαξε απόλυτα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Όσο για τον συμπαραγωγό μου, Angelo-k, τα λόγια περιττεύουν. Ένας λάτρης της μουσικής και απίστευτα ταλαντούχος άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις δικές του νότες στο κομμάτι!

– Ποιά ήταν η πηγή της έμπνευσης;

Η παραγωγή μουσικής προϋποθέτει να έχεις κάποια περίοδο στη ζωή σου με εναλλαγές συναισθημάτων. Ίσως κάποιος χωρισμός, ίσως κάτι καινούριο.. Στο συγκεκριμένο κομμάτι θα ήθελα να αφήσω κρυφή την πηγή έμπνευσης μου!

– Ποιά στάδια της καλλιτεχνικής δημιουργίας, σε γεμίζουν και σε ικανοποιούν;

Είναι εκείνες οι στιγμές που υλοποιούνται οι ιδέες και τα συναισθήματα σου στο studio, ακριβώς όπως τα σκέφτηκες.. Και απλά χαμογελάς σαν χαζός! Και φυσικά όταν πρωτοπαίζεις το κομμάτι και υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο! Μαγεία..

– Τα τελευταία χρόνια παίζεις σε μεγάλα μαγαζιά ως Dj, σε πια μουσικά μονοπάτια κινείσαι στα Live;

Δεν έχω παρωπίδες. Είμαι λάτρης της Rock, της House, της Jazz. Σε ένα set θα κάνω σίγουρα μια μικρή προσαρμογή ανάμεσα στον κόσμο και τα δικά μου γούστα, και πολλές φορές μπορεί να καταλήξω τις πρώτες πρωινές ώρες ακόμα και με techno!

Τη μουσική την προσαρμόζεις, ανάλογα με τον χώρο που παίζεις ή το ύφος της κάθε περίστασης;

Φυσικά. Σε ένα καλοκαιρινό beach  bar θα πρέπει να φερθείς και να σεβαστείς τον χώρο για αυτό που είναι και αναλόγως να πράξεις σε ένα μεγάλο night Club 1000 ατόμων! Σε ένα μικρό barάκι θα πρέπει ίσως να βάλεις και το Rock κομμάτι που σου ζήτησε ο θαμώνας που κάθεται μπροστά σου! Όμως.. πάντα θα πρέπει να θυμάσαι ποιος είσαι και να προσπαθείς να μυήσεις το οποιοδήποτε κοινό στην δική σου φιλοσοφία / νοοτροπία / ιδεολογία!

<< ΣΚΟΝΑΚΙ >> Από LOUTRAKIBLOG.gr

Media

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

  

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.