12112017Δευ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm12 Οκτ 2016

Σεμινάριο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

Rate this item
(0 votes)

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν τα τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης για αρχάριους από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου. Πρόκειται για την 26η σειρά κυβερνητών του Ν.Ο. Κιάτου.  

 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα της ιστιοπλοΐας και περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση με ιστιοπλοϊκά σκάφη από έμπειρους πιστοποιημένους προπονητές. 

 

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι οκτώ εβδομάδες και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος κυβερνήτη (skipper) μετά από εξετάσεις. Ο κάτοχος του διπλώματος που χορηγεί ο Ν.Ο. Κιάτου έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει ένα ιδιωτικό ή επαγγελματικό ιστιοπλοϊκό σκάφος και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες στις ελληνικές θάλασσες. Επίσης αποκτά δελτίο αθλητή και μπορεί να συμμετέχει σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 18.30-21.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Διεύθυνση: Δημοτικό Αναψυκτήριο (Παγόδα), Γ. Γιαννόπουλου 1, Θέση Σφαγεία Κιάτου. 

 

Τηλέφωνο: 27420-26105 - Fax: 27420-26546- 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

  

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.