11182017Σαβ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm13 Νοε 2017

Απόβαση με “γουρούνες” στην Αθήνα Featured

Rate this item
(0 votes)

Απόβαση με “γουρούνες” στην Αθήνα  τους για να διαμαρτυρηθούν.για το νομοσχέδιο για το νέο ΚΟΚ που προβλέπει την απαγόρευση των συγκεκριμένων οχημάτων.

Οι άνθρωποι που νοικιάζουν μηχανές διαμαρτύρονται για την ουσιαστική τους απαγόρευση και κατεύθασαν στην Αθήνα με στόχο να συναντηθούν με τον Χρίστο Σπίρτζη.

Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλλά και πορεία μέχρι το υπουργείο τονίζοντας ότι οδηγούνται στην καταστροφή.

Είναι άδικο λένε να επιτρέπεται η εισαγωγή και η πώληση των μηχανών στη χώρα και ξαφνικά ένα πρωί να απαγορεύεται επί την ουσίας η κυκλοφορίας τους καθώς πλέον δεν θα επιτρέπεται παρά η κίνησή τους εκτός δρόμων.

«Από το Ηράκλειο φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων, για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα κάνουμε πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργος Μπαμιεδάκης.

 

«Η Πολιτεία μας υποχρεώνει να έχουμε τα οχήματά ασφαλισμένα είτε είναι σεζόν είτε όχι. Μόνο με την παράδοση πινακίδων μπορούμε να κρατήσουμε ανασφάλιστα τα οχήματα. Αυτό όμως δημιουργεί τεράστια προβλήματα ειδικά σε κάποια νησιά που δεν έχουν εφορίες και θα πρέπει να πάνε σε άλλο νησί για να παραδώσουν τις πινακίδες», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Μπαμιεδάκης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι, το σκεπτικό του υπουργείου Μεταφορών, σχετικά με την απόφαση να σταματήσουν να κυκλοφορούν σε δημόσιους δρόμους τα συγκεκριμένα τετράτροχα αναφέρει ότι ήταν αιτία για πολλά ατυχήματα και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στα νησιά όπου η ζήτηση για αυτά ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

 

 

 

Πηγή: cretapost.gr 

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

 


 

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.