12112017Δευ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm06 Αυγ 2017

Η πιο παράξενη τάση στο Instagram: Γυναίκες… χαμηλοβλεπούσες! [pics]

Rate this item
(0 votes)

Έχουν χάσει τους φακούς επαφής τους και ψάχνουν να τους βρουν; Όχι, είναι η νέα τάση σε selfies και επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έχει βάλει φωτιά στο Instagram.

H τάση στο Instagram ξεκίνησε από το φετινό καλοκαίρι στους Αντίποδες – τον δικό μας χειμώνα, δηλαδή – και τώρα περνάει τους ωκεανούς και εξαπλώνεται και σε άλλες ηπείρους.

Είναι καινούργια αυτή η τάση κι όμως είναι, πιθανά, από τις πιο απλές. Παρότι είναι ασυνήθιστη. Διασημότητες και πρόσωπα με επιρροή, τόσο στην Αυστραλία όσο και αλλού, πλέον, εμφανίζονται στις selfies τους και σε επαγγελματική φωτογράφιση, χαμηλοβλεπούσες! Κοιτάζουν κάτω, κι όχι εμάς! Κι ας το ομολογήσουμε: αυτή η απουσία αυθάδειας στο βλέμμα που καρφώνει τον φακό – εμάς, δηλαδή – γεννά ένα πιο ειλικρινές, πιο ανυπόκριτο vibe.

Τώρα, είτε κοιτάζοντας τα σκαλοπάτια καθώς ανεβαίνουν μια σκάλα, είτε στρέφουν το πρόσωπο τους την τελευταία στιγμή στη διάρκεια φωτογράφισης, πάμπολλες επώνυμες δοκιμάζουν τη νέα τάση. Ποια να πρωτοαναφέρει κανείς; Τις γκουρού της Queensland στην Αυστραλία, Shani Grimmond και Hannah Polites; Την μπλόγκερ ταξιδιών Sjana Earp; Το μοντέλο Mimi Elashiry; Μήπως την Devin Brugman του «A Bikini A Day»; Ίσως, την Elyse Knowles, σταρ του μόντελινγκ; Ή την social star Inka Williams; Είναι όλες «It Girls».

Δείτε μερικά παραδείγματα και θα… καταλάβετε!

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BUG71Rrgu62/?hl=en&taken-by=hannahpolites

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BXJqsr9BOlk/?hl=en&taken-by=elyseknowlzy

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

  

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.